Hur kan jag fixa mina sneda tänder? Här är de bästa lösningarna

Läs mer

Hur genomskinliga skenor rätar ut dina tänder

Läs mer

7 saker du behöver veta innan du skaffar osynliga skenor

Läs mer

Vad är genomskinliga skenor?

Läs mer
27.10.2023

Få raka tänder – Det här kan vi hjälpa dig med

Att få raka tänder förbättrar inte bara ditt utseende utan också din orala hälsa. Idag finns det flera alternativ för tandreglering inklusive ClearCorrect, som vi är stolta att erbjuda hos många av våra tandläkare runt om i landet.  Fördelar med ClearCorrect  ClearCorrect erbjuder genomskinliga och avtagbara aligners/skenor i plast för att gradvis justera tändernas position […]
06.10.2023

Tandläkare i Kungälv som kan hjälpa dig med aligners

All About Smiles samarbetar med Tandvårdsgruppen i Kungälv, en tandläkarklinik som erbjuder en modern metod för tandreglering med ClearCorrect. Behandlingen har en rad fördelar som är bra att ha i åtanke när man står i valet och kvalet mellan olika metoder för tandreglering.  Få en estetisk lösning ClearCorrect använder en serie av genomskinliga och avtagbara […]
22.09.2023

Vad ska man tänka på när man väljer tandställning i olika färger?

En tandställning i en anpassad färg kan påverka hur du uppfattar ditt utseende under de månader du måste bära tandställningen varje dag. Den snabba teknologiska utvecklingen inom tandvård har bidragit till aligners av ClearCorrect, ett populärt alternativ för dem som vill ha en tandställning i en mer diskret utformning och färg.  Det traditionella valet  Färgen på […]
11.09.2023

Tandreglering Kista

Välkommen till Tandcentrum Husby i Kista; din plats för tandreglering med ClearCorrect. Vi är stolta över att erbjuda denna moderna och effektiva metod för att korrigera dina tänder och ge dig det vackra och raka leendet du alltid drömt om. Framtidens tandreglering är här ClearCorrect är ett bekvämt och diskret alternativ till traditionell tandreglering. Istället […]
29.08.2023

Hur fungerar en genomskinlig tandställning?

En genomskinlig tandställning, även känd som Clear Correct, har blivit allt mer populär bland dem som vill korrigera sina tänder på ett mycket diskret och estetiskt sätt.
15.08.2023

Tandreglering i Malmö

Tandreglering är en vanlig metod för att korrigera sneda tänder och bettfel. En alltmer populär och effektiv metod som används för tandreglering är ClearCorrect. Tandvården Skeppsbron i Malmö erbjuder dessa så kallade aligners som ett alternativ för dig som önskar en enklare men effektiv lösning för justeringen av dina tänders position. Vi erbjuder behandling i […]
06.07.2023

Få hjälp med sneda tänder

Tandreglering kan vara ett stort projekt för många, både ekonomiskt och tidsmässigt. Det kan också vara en livsförändrande investering på lång sikt. Raka tänder kan bidra till att förbättra självkänslan och det finns även hälsofördelar kopplade till att ha raka tänder. Denna artikel kommer att ge en översikt av varför du borde överväga tandreglering och en utförlig beskrivning av ClearCorrect.
04.07.2023

Tandreglering Västerås

En av de största fördelarna med ClearCorrect är dess diskreta design. De genomskinliga skenorna är nästan osynliga, vilket innebär att ingen annan behöver veta att du går igenom en tandreglering. En annan fördel är att dessa skenor är avtagbara vilket betyder att du kan ta bort dem när du äter eller borstar tänderna, vilket gör det lättare att upprätthålla god munhygien under behandlingen.
22.06.2023

Vi reder ut - hur mycket kostar en tandställning?

Ett vanligt alternativ för tandreglering är traditionella tandställningar som involverar att fästa små metalliska eller keramiska klossar på tändernas yta och sedan dra trådar genom klossarna som skapar ett tryck på tänderna. Dessa tandställningar kan justeras under behandlingens gång och är vanligtvis permanenta under hela behandlingsperioden vilket vanligtvis varierar från några månader till flera år beroende på hur omfattande justeringarna är.
09.06.2023

Tandreglering Örnsköldsvik

ClearCorrect är en tandställning som är designad för att vara så diskret som möjligt, vilket betyder att du kan bära den dag in och dag ut utan någon som helst oro för att folk ska fråga dig om du bär tandställning i vuxen ålder.
15.05.2023

Räta ut dina tänder som vuxen med tandställning

Processen för tandregleringen med ClearCorrect börjar vanligtvis med ett besök hos din privata tandläkare. Läkaren kommer att undersöka din mun och bedöma om ClearCorrect är den bästa metoden för dig. Om så är fallet kommer avtryck tas av dina tänder och skickas till ClearCorrect-laboratoriet. Där kommer specialutbildade tekniker att använda datorteknik för att skapa en 3D-modell och utforma din personliga behandlingsplan. Basen för behandlingsplanen kommer att utgöras av en serie ClearCorrect-aligners, som gradvis kommer att flytta dina tänder till en önskad position. Dessa skenor, speciellt anpassade för dina tänder, kommer att bytas ut efter några veckor beroende på rekommendationerna från din tandläkare. Varje ny aligner kommer att vara lite annorlunda så att de kan fortsätta att justera tänderna i önskad riktning.
11.05.2023

Tandreglering i Umeå

ClearCorrect är en tandregleringsbehandling som använder genomskinliga och löstagbara plastskenor för att gradvis justera tändernas position. Denna produkt är en populär och säker metod för tandreglering och har många fördelar gentemot traditionella tandställningar. Med bakomliggande ClearQuartz-teknik erhåller skenorna hög komfort och kvalitet.
20.04.2023

Tandreglering Göteborg – trygg behandling hos noggrant utvalda tandläkare

I en storstad som Göteborg kan det kännas knepigt att avgöra vilken tandläkare du ska gå till. Det finns många tandkliniker i staden som erbjuder tandreglering, och de flesta talar så klart gott om sig själva och sina tjänster. Många av dem är också mycket kompetenta, men om du vill vara säker på att välja en tandläkare som genomgått noggrann granskning av en extern part bör du välja en av de tandläkare som blivit ansluta till All About Smiles nätverk.
07.04.2023

Hur länge har man tandställning?

Vi på All About Smiles erbjuder olika metoder för tandreglering. Du som behandlas hos oss kan vara trygg med att våra erfarna tandläkare gör en kvalificerad bedömning efter sin undersökning, och att du behandlas med den metod som är bäst för just dina tänder. Inga två uppsättningar tänder är lika, och alla patienter kräver en helt individanpassad tandreglering oavsett metod.
24.03.2023

Tandreglering Eskilstuna – så får du ett vackert leende med jämna tänder

Du som bor i Eskilstuna är bara ett telefonsamtal bort från ett bländande vackert leende med jämna tänder. Mer behöver du nämligen inte göra för att boka in en tid hos en av de noggrant utvalda tandläkare i Eskilstuna som är anslutna till All About Smiles nätverk.
12.03.2023

Att ha tandställning som vuxen

Många tror att det bara går att reglera tänder när man är barn eller ungdom. Inget kunde vara längre från sanningen! Tandreglering med tandställning är en mycket effektiv behandlingsmetod även för patienter i vuxen ålder, och du som skulle vilja åtgärda hur dina tänder ser ut har ingen anledning att vänta eller avstå.
17.02.2023

Ett vackert leende stärker din självkänsla, ditt sociala liv och din hälsa

"Le mot världen och världen ler mot dig". Så lyder ett gammalt ordspråk, och ordspråket har ofta visat sig vara sant. Att le ger oss nämligen många fördelar. Ett leende kan förbättra vårt sociala liv, vårt humör, vår hälsa och vårt självförtroende.
15.02.2023

Tandställning – pris för ditt nya leende: Vad kostar det?

Alla patienter är unika individer, och alla tänder ser olika ut. Hos oss på All About Smiles är det en självklarhet att se till varje persons enskilda förutsättningar och anpassa våra behandlingar därefter. Du som kommer till någon av våra kliniker för att genomgå en tandreglering kan känna dig trygg med att alltid få den behandling som är bäst för just dig och dina tänder.
09.02.2023

Osynlig tandställning – avancerad teknik för att hjälpa dig till raka tänder

Hos All About Smiles tandkliniker möts du av erfarna tandregleringsspecialister som kan erbjuda dig dagens modernaste behandlingar inom tandreglering. I dag är tandställningar långt ifrån forna tiders så kallade "tågräls", som nog kan påstås inte upplevdes särskilt bekvämt eller snyggt av någon som behandlades med dem. I dag är det genomskinliga tandskenor som gäller – bekvämt och diskret tack vare avancerad teknik.
30.01.2023

Tandreglering Uppsala – tandläkare med rätt expertis nära dig

I All About Smiles nätverk hittar du några av Sveriges absolut bästa tandläkare med inriktning på tandreglering. Vår filosofi är att du som söker expertis och goda specialkunskaper hos en tandläkare inte ska behöva åka långt för att hitta rätt. Du som bor i Uppsala behöver inte lämna din hemkommun för att få ta del av de modernaste behandlingarna inom tandreglering och ortodonti.
26.01.2023

Tandreglering Kungsbacka – med ett leende på läpparna

När du bestämt dig för att reglera dina tänder för att få ett sådant där jämnt och vackert leende du alltid drömt om, är det dags att tänka på vilken tandläkare du ska vända dig till. I Kungsbacka finns ett antal tandkliniker som erbjuder tandreglering – men hur ska du veta vilken som är bäst? Ett hett tips är att vända sig till en tandläkare som genomgått den noggranna granskning vi på All About Smiles gör innan vi tar upp en tandläkare eller tandklinik i vårt erfarna nätverk.
04.12.2022

Tandreglering Halmstad – så hittar du rätt tandläkare 

Vi på All About Smiles har samlat några av Sveriges bästa tandläkare i vårt nätverk, för att kunna erbjuda patienter i hela landet lokal experthjälp med tandreglering. Oavsett vilken ålder du är i kan All About Smiles tandläkare hjälpa dig till en jämn tandrad och ett vackert leende. När du väljer en tandläkare som är ansluten till vårt nätverk kan du vara säker på att få ta del av marknadens bästa tandställningar och behandlingar.
03.12.2022

På väg mot ett vackert leende med en genomskinlig tandställning

Vad är egentligen ett vackert leende? De flesta skulle nog svara att det är ett leende som är sprunget ur genuin glädje och levererat med värme. Men sedan finns det såklart även mer estetiska faktorer som spelar in i allt som vi människor betraktar som "vackert" eller "snyggt". Och när det gäller dina tänder handlar det ofta om vit emalj och en jämn tandrad. 
08.11.2022

Tandställning – hur går det till att få en?

För dig som inte upplever dig vara född med ett naturligt, jämnt och vackert leende finns ingen anledning att misströsta. Det är nämligen mycket enkelt att korrigera en tandrad så att den blir precis så snygg som du vill ha den. Att tandreglering sker med hjälp av en tandställning vet du säkert redan. Men hur ser moderna tandställningar ut och hur går det till att få en?
07.11.2022

Tandreglering Stockholm – hitta rätt tandläkare för ungdomar och vuxna

Självklart vill du som funderar på att reglera dina tänder vända dig till en klinik vars erfarna tandläkare har just ortodonti eller tandreglering som specialisering. I Stockholm finns dock en rad olika tandkliniker som erbjuder tandreglering. Hur ska du veta vilken tandläkare som är rätt för dig?
19.01.2022

Vad är en självligerande tandställning? Pris, teknik, fördelar & nackdelar

Med så många olika slags tandställningar som det finns tillgängligt idag kan det vara svårt att veta vilken som passar bäst för dig. självligerandetandställningar är ett relativt populärt val för personer som vill ha rakare tänder och de är en mer avancerad variant av den vanliga tandställningen.
11.01.2022

Vad är en keramisk tandställning? Pris, fördelar & nackdelar

Nuförtiden finns det många alternativ till den traditionella tandställningen, och en keramisk tandställning är ett av dem. Det speciella med en keramisk tandställning är att de är genomskinliga eller tandfärgade – ett diskret alternativ och ett attraktivt val för den som vill ha raka tänder och ändå slippa klumpigheten hos en vanlig tandställning.
07.01.2022

4 alternativ till vanliga tandställningar: det du borde veta

Den traditionella tandställningen har fått öknamnet ’tågräls’ tack vare sitt klumpiga och metalliska utseende. Även om den varit effektiv när det kommer till tandreglering i över 100 år så finns det nu många alternativ som patienterna kan välja mellan.
05.01.2022

Vad är en invändig tandställning? Pris, fördelar & nackdelar

En tandställning är oftast standard inom tandreglering för de som vill ha rakare tänder. Men som med så många olika slags tandställningar att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken som passar dig bäst.
23.12.2021

Vad är tandställningar?

sneda tänder eller om det är gluggar mellan tänderna.  De fungerar genom att de sätter ett mjukt tryck på tänderna, vilket får tänderna, käkbenet och musklerna i munnen att, över tid, flytta tänderna till en ny position.
15.11.2021

Hur fungerar ClearCorrect? Och varför valde vi det?

ClearCorrect är en av de mest populära behandlingsvarianterna med osynliga skenor, och har hjälp hundratusentals patienter att få rakare tänder sedan 2006. Eftersom skenorna är både så gott som osynliga och dessutom bekväma jämfört med en vanlig metalltandställning, är det en av de mest populära, tillgängliga och diskreta formerna av tandregleringsbehandling.
10.11.2021

Letar du efter ett alternativ till en Invisalign-behandling? Vi hjälper dig.

Om du läst på om tandregleringsbehandlingar har du nog stött på Invisalign. Behandlingen är ett populärt val bland personer som vill ha en ortodontisk behandling. Även om Invisalign är allmänt känt och har bra rykte så finns det många lämpliga alternativt till det, och du kan vilja fundera på dem också.
09.11.2021

Osynliga tandställningar för vuxna: Fördelar och nackdelar när du är över 30.

Även om vi associerar genomskinliga skenor med barndomen och tonåren så är de även väldigt populära bland vuxna. Deras effektivitet och den kortare behandlingstiden är bland de främsta anledningarna till att vuxna patienter väljer osynliga tandställningar.
05.11.2021

Hur rengör jag mina genomskinliga skenor? 4 enkla sätt

När det kommer till munhygien är renlighet nyckeln till framgång. Det samma gäller även när du har genomskinliga skenor. Men hur ska du egentligen rengöra dina genomskinliga skenor? Hur ofta? Och varför är det så viktigt?
04.11.2021

4 anledningar till att det kanske inte är bra för dig att räta upp tänderna

Genomskinliga skenor har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. De är i princip osynliga för blotta ögat, avtagbara och lättare att rengöra än en vanlig tandställning. Men de passar inte alla. Så hur vet du om genomskinliga skenor är rätt, eller fel, för dig?
03.11.2021

Topp 6 fördelar med genomskinliga skenor jämfört med en vanlig tandställning

Genomskinliga skenor har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren eftersom de har en rad fördelar jämfört med traditionella metalltandställningar. Men vilka är fördelarna mer exakt? Och betyder det att genomskinliga skenor är mer effektiva än en vanlig fixerad tandställning?
02.11.2021

Hur mycket kostar genomskinliga skenor? Är det värt det?

I jakten på raka tänder så har du kanske vägt fördelar och nackdelar med både genomskinliga skenor och vanliga tandställningar. Men vilka är de grundläggande skillnaderna mellan dem? Hur mycket kostar genomskinliga skenor? Och är behandlingen värd det? 
30.09.2021

Hur beställer man retainer?

Din tandställning är ett minne blott och ditt leende är perfekt, men det betyder inte att din ortodontiska behandling är helt över!
30.09.2021

Så Regleras Framtänderna

Felväxta och sneda framtänder kan ha en enorm effekt på självkänslan, och de kan dessutom vara dåliga för din munhälsa, vilket kan leda till komplikationer som tandlossning och tandköttssjukdom.
Är All About Smiles för dig?
Ta vårt 30-sekunderstest för att se om du är en kandidat.
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram