26.01.2023

Tandreglering Kungsbacka – med ett leende på läpparna

När du bestämt dig för att reglera dina tänder för att få ett sådant där jämnt och vackert leende du alltid drömt om, är det dags att tänka på vilken tandläkare du ska vända dig till. I Kungsbacka finns ett antal tandkliniker som erbjuder tandreglering – men hur ska du veta vilken som är bäst? Ett hett tips är att vända sig till en tandläkare som genomgått den noggranna granskning vi på All About Smiles gör innan vi tar upp en tandläkare eller tandklinik i vårt erfarna nätverk.

Tandreglering (även kallat ortodonti) är en viktig expertis inom tandvård, och självklart ska du som väljer att reglera dina tänder vara trygg med att din behandlande tandläkare verkligen hör till toppskiktet inom svensk tandvård. Det kan du räkna med att en tandläkare ur vårt nätverk gör. Alla tandläkare som ansluter sig till All About Smiles uppfyller våra mycket högt ställda krav både vad gäller klinisk kompetens och patientbemötande. 

Tandställning Kungsbacka – diskret och bekvämt med ClearCorrect

Tandställning Kungsbacka

Med hjälp av våra tandläkare kommer du kunna reglera dina tänder med marknadens modernaste metoder inom ortodonti och tandreglering. När du vänder dig till oss kommer vi självklart göra en individuell bedömning av vilken metod som är mest lämplig för just dig och dina tänder. I hög grad behandlar vi våra patienter med ClearCorrects bekväma och nästintill osynliga tandställningar, i Kungsbacka såväl som på våra andra lokala kliniker.

Du som bor i Kungsbacka har alltså tillgång till en högst modern och effektiv tandställning i närheten av där du bor. En tandreglering innebär ofta ett visst antal återbesök hos tandläkaren, så du kommer med stor sannolikhet uppskatta möjligheten att få så högklassig tandvård nära dig. ClearCorrects tandställningar är mycket bekväma och med hjälp av dem kommer du kunna gå genom hela din tandreglering med ett leende på läpparna – knappt utan att det syns att du har en tandställning! De genomskinliga plastskenor som tandställningen är uppbyggd av är mycket diskreta.

Varmt välkommen till våra tandläkare i Kungsbacka för tandreglering

Under din första konsultation kommer du få all information du behöver om tandreglering, med utgångspunkt i just dina tänder. Vi arbetar alltid med dina individuella förutsättningar som utgångspunkt, för att kunna ge dig en så effektiv behandling som möjligt. Om du vill veta mer om tandreglering finns mycket matnyttigt att läsa i artiklarna på vår hemsida, som till exempel om hur det går till att få tandställning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss. Via vår hemsida kan du enkelt nå din lokala tandregleringsexpert i Kungsbacka för tidsbokning och/eller vidare information.

Gör det ont att ha tandställning?

De allra flesta patienter tycker inte det gör det minsta ont att ha tandställning. Du kan komma att känna av tandregleringen som ett milt tryck mot tänderna.

Kan man ha tandställning som vuxen?

Det går utmärkt att utföra tandreglering på vuxna patienter. Det enda som krävs är att du inte har försvagat tandkött. Din tandläkare kommer noggrant undersöka dina tänder innan behandling, och i samråd med dig besluta om den lämpligaste behandlingsmetoden.

Vad kostar en tandställning?

All About Smiles erbjuder mycket förmånliga fasta priser på tandreglering. Priset på din tandreglering kommer bero på ett antal individuella faktorer, till exempel om du behöver reglera båda tandraderna (under och/eller över).

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram