03.12.2022

På väg mot ett vackert leende med en genomskinlig tandställning

Vad är egentligen ett vackert leende? De flesta skulle nog svara att det är ett leende som är sprunget ur genuin glädje och levererat med värme. Men sedan finns det såklart även mer estetiska faktorer som spelar in i allt som vi människor betraktar som "vackert" eller "snyggt". Och när det gäller dina tänder handlar det ofta om vit emalj och en jämn tandrad. 

Det finns verkligen ingen anledning för dig att vänta med att le, även om du i dagsläget inte är helt nöjd med dina tänder. Ett leende är aldrig fel, oavsett hur din tandrad ser ut. I dag har du dessutom alla möjligheter att rätta till snedställda tänder, och du kan påbörja din resa mot ett vackert leende redan idag genom att ta kontakt med oss på All About Smiles.

Vi erbjuder högteknologisk modern tandreglering med genomskinliga tandställningar, där du kan vara trygg i förvissningen om att resultatet kommer bli precis det du önskar dig. Hos oss får även du som inte reglerade dina tänder i ungdomsåren hjälp att skapa leendet du alltid velat ha. Även i vuxen ålder går det alldeles utmärkt att korrigera skeva tänder eller ett snett bett. 

Diskret tandreglering med genomskinlig tandställning

På väg mot ett vackert leende med en genomskinlig tandställning

Många av våra patienter uppskattar särskilt möjligheten att kunna reglera sina tänder utan att det märks, tack vare de genomskinliga tandställningar från ClearCorrect som vi på All About Smiles använder oss av. ClearCorrects tandställningar är mycket diskreta, och är i det närmaste omärkbara också på nära håll. För dig som till exempel har en aktiv och representativ roll i ditt yrke är detta en mycket lämplig metod för tandreglering.

När du reglerar dina tänder med hjälp av en genomskinlig tandställning från ClearCorrect har du möjlighet att ta ut din tandställning vid behov. Denna tandregleringsmetod är med andra ord långt ifrån den fastsittande "räls" du kanske minns från din ungdom. De tandställningar vi använder är både bekväma och estetiskt tilltalande. 

Estetiska och hälsomässiga fördelar med tandreglering

Att jämna till snedställda tänder har en uppenbar estetisk funktion. Ditt leende upplevs helt enkelt lite snyggare med jämnare tänder, och många av våra patienter upplever ett ökat självförtroende efter behandlingen. Särskilt de patienter som upplevt negativa känslor kopplade till hur deras tänder sett ut under lång tid. Men tandreglering kan även ha positiva effekter för din tandhälsa.

Snedställda tänder kan nämligen innebära att det blir svårt att få utrymmet mellan tänderna riktigt rent. Detta kan leda till såväl hål i tänderna som olika tandköttsproblem. Raka tänder innebär en minskad risk för tandköttsproblem, och kan även motverka tandlossning. Tandreglering är med andra ord en behandling som utförs av fler skäl än rent kosmetiska – även om de kosmetiska effekterna självklart inte ska underskattas.

Tandreglering förbättrar dina tänder och ditt leende

På väg mot ett vackert leende med en genomskinlig tandställning

Med våra genomskinliga tandställningar kan du åtgärda bland annat följande problem med dina tänder:

  • Hopträngda tänder
  • Sneda tänder
  • Över- /underbett
  • Gluggar

Vägen till ett vackrare leende börjar hos oss på All About Smiles. Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra kliniker för ett konsultationsmöte där våra erfarna tandregleringsspecialister noggrant undersöker dina unika förutsättningar. Självklart är alla tandvårdsbehandlingar individuellt anpassade efter varje patient.

Är genomskinliga tandställningar osynliga?

De tandställningar från Clear Correct som vi använder på All About Smiles består av kristallklart genomskinliga tandskenor som är i det närmaste osynliga på dina tänder.

Gör det ont att reglera tänder?

De genomskinliga tandställningarna från Clear Correct är mycket flexibla och erbjuder marknadsledande komfort. De flesta patienter upplever inget obehag av behandlingen.

Kan man reglera tänder som vuxen?

Tandreglering är en behandling som är möjlig för patienter i alla åldrar. Ta gärna kontakt med oss på All About Smiles för mer information om dina individuella möjligheter.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram