07.11.2022

Tandreglering Stockholm – hitta rätt tandläkare för ungdomar och vuxna

Självklart vill du som funderar på att reglera dina tänder vända dig till en klinik vars erfarna tandläkare har just ortodonti eller tandreglering som specialisering. I Stockholm finns dock en rad olika tandkliniker som erbjuder tandreglering. Hur ska du veta vilken tandläkare som är rätt för dig?

Hos oss på All About Smiles hittar du ett urval av Sveriges främsta experter på området tandreglering. Alla våra tandläkare är speciellt utvalda för sin kompetens inom ortodonti, och som patient hos oss kan du känna dig trygg med att du kommer att få träffa en tandläkare som har många års yrkeserfarenhet och ett mycket gott handlag. 

Det första steget på din resa mot det jämna, vackra leende du alltid drömt om, är vårt erbjudande om en gratis konsultation. Vid konsultationen får du träffa din tandläkare och diskutera dina behandlingsmöjligheter. Vi vågar lova att du kommer gå därifrån med känslan av att ha hamnat precis rätt. All About Smiles erbjuder hela paketet: hög kvalitet och god service till rätt pris.

Tandställning Stockholm – jämn tandrad med osynlig tandreglering

Tandregulering stockholm

Hos All About Smiles tandläkare i Stockholm får du tillgång till dagens modernaste metoder för tandreglering. Alla tänder och bett är unika, och det är viktigt att du får den bästa lösningen för just dina tänder. Våra tandläkare hjälper dig identifiera dina tänders behov, och gör en kvalificerad bedömning om vilken behandlingsmetod som kommer att vara bäst.

Självklart är dina egna upplevelser en viktig del av våra tandläkares bedömningsgrund. Hur upplever du själv dina tänder? Sneda tänder, breda mellanrum mellan tänderna och olika typer av bettproblematik är exempel på sådant som är möjligt att korrigera med modern tandreglering.

Många av våra patienter efterfrågar särskilt de osynliga tandställningar som ClearCorrect erbjuder. Dessa osynliga tandställningar är en mycket effektiv metod för tandreglering som ofta upplevs estetiskt tilltalande. Du är varmt välkommen in på din konsultation för att undersöka dina möjligheter med denna behandlingsmetod. 

Ortodonti Stockholm – tandläkare med tandreglering som specialisering

Tandregulering stockholm

Ortodonti och tandreglering är två ord för samma sak – korrigering eller justering av tändernas position. Ortodonti är en specialisering inom tandläkaryrket, vilket innebär att många tandläkare som arbetar med tandreglering är vidareutbildade specialisttandläkare.

I All About Smiles nätverk hittar du några av Stockholms allra främsta tandläkare med erfarenhet inom ortodonti. När du väljer någon av våra tandläkare kan du känna dig trygg med såväl behandling som bemötande hela vägen fram till målet – ditt vackra leende.

Arbetar ni med osynliga tandställningar?

Vi på All About Smiles vinnlägger oss om att alltid vara uppdaterade med de mest utvecklade metoderna för tandvårdsbehandling och tandreglering. Självklart erbjuder vi moderna tandställningar som de osynliga modellerna från ClearCorrect.

Vart kan jag vända mig för tandreglering i Stockholm?

Hos oss på All About Smiles träffar du Skandinaviens bästa tandläkare med ortodonti/tandreglering som främsta kunskapsområde. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård i Stockholm och använder oss av marknadens modernaste behandlingsmetoder vad gäller tandreglering.

Vilken typ av tandreglering är bäst för mig?

För att veta vilken typ av tandreglering som kommer att uppfylla dina behov på bästa sätt, rekommenderar vi på All About Smiles att du bokar tid hos oss för en gratis konsultation. Då diskuterar du och din tandläkare gemensamt igenom dina önskemål och behov, med dina unika tänder som utgångspunkt.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram