04.07.2023

Tandreglering Västerås

Tandreglering mann

Din privata tandläkare i Västerås erbjuder innovativ tandreglering med ClearCorrect – den moderna och diskreta lösningen på dina estetiska och funktionella problem. Vi är stolta över att erbjuda denna avancerade teknik till våra patienter för att hjälpa dem att uppnå ett vackert och hälsosamt leende. ClearCorrect fungerar genom att dagligen bära skräddarsydda, avtagbara genomskinliga plastskenor (aligners) som gradvis rättar till tändernas position. 

Fördelar med ClearCorrect

En av de största fördelarna med ClearCorrect är dess diskreta design. De genomskinliga skenorna är nästan osynliga, vilket innebär att ingen annan behöver veta att du går igenom en tandreglering. En annan fördel är att dessa skenor är avtagbara vilket betyder att du kan ta bort dem när du äter eller borstar tänderna, vilket gör det lättare att upprätthålla god munhygien under behandlingen. 

ClearCorrect-skenor är gjorda av en flexibel och mjuk plast som också minskar risken för att skada tänder, tandkött och munhåla som med traditionella tandställningar kan göra. Skenorna kräver ofta mindre justeringar och efterkontroller än traditionella tandställningar vilket innebär att du behöver lägga ut mindre tid och pengar för att slutföra behandlingen. 

Tandreglering kvinnor

Tandreglering hos din privata tandläkare i Västerås 

ClearCorrect är inte bara diskret och bekväm, det är också en mycket effektiv teknik för tandreglering. Vårt team består av erfarna tandläkare för att garantera att vi kan ge en effektiv och skonsam behandling. Vi samarbetar med våra patienter för att utveckla personliga behandlingsplaner som garanterar dig bästa möjliga resultat. 

Det är glädjefyllt att kunna erbjuda ClearCorrect för att hjälpa våra patienter att få leendet de alltid har drömt om. Kontakta oss idag för en konsultation så att vi kan titta närmare på dina individuella behov och utvärdera om aligners är den bästa behandlingen för dig. Kom och upplev hur tandläkarna i Västerås kan hjälpa dig att få den funktion, hälsa och självsäkerhet du förtjänar med ditt leende.

Är tandreglering smärtsamt?

Tandställningar kan orsaka obehag och viss smärta, särskilt i början av behandlingen och efter justeringar. Det är vanligt att ha ömhet i tänderna och tandköttet, men smärtan bör vara hanterbar och kan lindras med receptfria smärtstillande medel. De flesta människor vänjer sig vid tandreglering över tid och smärtan minskar vanligtvis när tänderna rör sig. Det är viktigt att följa tandläkarens instruktioner och att boka regelbundna efterkontroller för att se till att behandlingen går smidigt.

Hur effektivt är Aligners?

Hur mycket en tand kan flyttas med aligners beror på en rad faktorer, inklusive komplexiteten hos ditt tandproblem och varaktigheten av behandlingen. Aligners har kunnat flytta tänder mellan 0,2 och 0,3 millimeter per vecka. Det betyder att en tand kan flyttas ca 2 millimeter på åtta veckor och 20-30 millimeter på ett år. Boka en konsultation med en tandläkare eller ortodontist för att bestämma om aligners är rätt behandling för dig och hur mycket tandjustering du kan förvänta dig.

Traditionell tandställning VS ClearCorrect?

I jämförelse med traditionella fasta ställningar och andra tandregleringsalternativ har ClearCorrect en hel del fördelar. Och här följer några av dessa: - Mindre störande än traditionella ställningar - Mer estetiskt bekväm än traditionella ställningar - Lättare att borsta tänderna - Behandlingstiden är ofta kortare än med traditionella ställningar - Mindre inskränkande i vad man kan äta (du kan ta bort dem för att äta)

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram