20.04.2023

Tandreglering Göteborg – trygg behandling hos noggrant utvalda tandläkare

I en storstad som Göteborg kan det kännas knepigt att avgöra vilken tandläkare du ska gå till. Det finns många tandkliniker i staden som erbjuder tandreglering, och de flesta talar så klart gott om sig själva och sina tjänster. Många av dem är också mycket kompetenta, men om du vill vara säker på att välja en tandläkare som genomgått noggrann granskning av en extern part bör du välja en av de tandläkare som blivit ansluta till All About Smiles nätverk.

Hos All About Smiles brinner vi för att kunna erbjuda alla patienter modern tandreglering av högsta kvalitet även på lokal nivå. Du ska inte behöva söka dig utanför din hemstad för att försäkra dig om att den tandvård du får är förstklassig och utförd av välutbildade och erfarna tandregleringsexperter. Självklart ska du ha tillgång till marknadens modernaste metoder inom tandreglering direkt i Göteborg.

Behandlas med osynlig tandställning i Göteborg

Tandreglering Göteborg

Inom modern tandreglering är tandställning den föredragna behandlingsmetoden. Det finns ett flertal olika typer av tandställningar på marknaden, och tillsammans med din behandlande tandläkare kommer du få en individuell bedömning av vilken typ av tandställning som är rätt metod för dig. Med hjälp av All About Smiles kommer du kunna få vara del av en trygg och säker process hela vägen fram till det vackra leende du drömmer om.

För dig som vill reglera dina tänder på ett diskret och snyggt sätt kan till exempel genomskinliga tandställningar från ClearCorrect vara ett bra alternativ. Våra tandläkare i Göteborg erbjuder i och med sitt samarbete med ClearCorrect möjligheten att skapa en jämn och fin tandrad åt dig utan obehag. Med hjälp av osynlig tandställning kan du komma till rätta med en rad olika problem som rör dina tänder, som till exempel:

  • Under- eller överbett
  • Snedställda eller glest placerade tänder
  • Trångt mellan tänderna
  • Korsbett eller djupt bett

Ortodonti Göteborg – tandläkare med expertis inom tandreglering

Tandreglering Göteborg

Ortodonti är det kliniska namnet på det område som i folkmun kallas tandreglering. Det är alltså en tandläkare med expertis inom ortodonti som du kommer möta på någon av våra anslutna kliniker i Göteborg. Ortodonti är ett mycket viktigt område inom tandvård, och kan ha stor positiv effekt på en patients vardag.

Tack vare modern ortodonti har du ingen anledning att gå runt och vara missnöjd med dina tänder. I dag kan du enkelt reglera dina tänder för få ett jämnt och strålande vackert leende, som du inte kommer tveka inför att fyra av. Ta gärna del av några av de fantastiska Smile Stories som tidigare patienter delat med sig av.  

Hur vet jag om jag hittat rätt tandläkare?

När du väljer en av de tandläkare som är anslutna till All About Smiles nätverk kan du vara säker på att du får en tandläkare som genomgått noggrann granskning av såväl klinisk kompetens som patientbemötande.

Kan jag välja tandställning själv?

Inför att du ska behandlas med tandställning kommer du och din tandläkare noggrant gå igenom dina individuella förutsättningar och vilket resultat som är möjligt med olika typer av tandställning. Du kommer självklart behandlas med den tandställning som bedöms vara rätt för just dig.

Kan man ha tandställning utan att det syns?

Hos All About Smiles behandlas många patienter med ClearCorrects genomskinliga tandställningar. Dessa är nästintill osynliga på tänderna och upplevs mycket diskreta.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram