11.09.2023

Tandreglering Kista

Välkommen till Tandcentrum Husby i Kista; din plats för tandreglering med ClearCorrect. Vi är stolta över att erbjuda denna moderna och effektiva metod för att korrigera dina tänder och ge dig det vackra och raka leendet du alltid drömt om.

Framtidens tandreglering är här

ClearCorrect är ett bekvämt och diskret alternativ till traditionell tandreglering. Istället för att använda metalliska eller keramiska ställningar använder ClearCorrect genomskinliga plastskenor, även kallade aligners, för att gradvis flytta dina tänder till rätt positioner. Dessa aligners är anpassade efter dina specifika behov och tillverkade av högkvalitativt, genomskinligt material som knappt syns när du har dem på dig. Detta gör att du kan rätta till dina tänder utan att behöva känna dig obekväm.

Funkar för dig i arbetslivet  

Processen med ClearCorrect’s tandreglering börjar med en noggrann bedömning av dina tänder och bett. Våra erfarna tandläkare i Kista kommer att använda bildteknik och digitala avtryck för att skapa en 3D-modell av dina tänder. Därefter skapar vi en individuell behandlingsplan som visar hur dina tänder kommer att röra sig över tiden för att uppnå önskat resultat. Priset för en tandreglering med ClearCorrect kan variera beroende på flera faktorer såsom omfattningen av behandlingen och eventuella individuella behov. 

En av fördelarna med ClearCorrect är att du kan ta ut skenorna när du äter eller borstar tänderna, vilket ger dig friheten att njuta av din favoritmat utan några bekymmer. Du behöver inte heller oroa dig för svårigheter att rengöra mellan metalliska ställningar eftersom skenorna är lätta att ta av och rengöra. Allt du behöver göra är att bära alignersna i minst 22 timmar per dag, vilket ger dig tillräcklig tid för att korrigera dina tänder effektivt.

Tandreglering Kista

Mer än en kosmetisk behandling 

Vårt team av tandläkare på Tandcentrum Husby i Kista kommer att följa upp med dig regelbundet för att justera behandlingsplanen och övervaka dina framsteg. Tandreglering med ClearCorrect är mer än bara en kosmetisk lösning. Genom att korrigera dina tänder kan du förbättra din tandhälsa och minska risken för tandproblem som karies och tandlossning samt överbelastning i käksystemet. Dessutom kan du uppnå en bättre bettfunktion och därmed öka din tuggförmåga och matsmältning.

Om du är intresserad av tandreglering med ClearCorrect, tveka inte att kontakta oss på Tandcentrum Husby i Kista. Vårt vänliga team av tandläkare och specialister välkomnar dig för en grundlig konsultation och skräddarsyr en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå den förändring du förtjänar. Boka en konsultation redan idag för att bana din väg mot ett vackrare leende.

FAQ

Hur används skenorna under dagarna?

För att få optimala resultat är det viktigt att bära ClearCorrect i stort sett hela tiden, med undantag för korta perioder då de kan tas ur. Det är nödvändigt att följa behandlingens tidsschema och att inte missa regelbundna besök hos tandläkaren på kliniken. Din tandläkare kan ge dig mer specifika rekommendationer baserat på dina individuella behov och den övergripande hälsan i dina tänder.

Hur lång tid tar tandreglering med Clear Correct?

Beroende på hur mycket just dina tandkorrigeringar behöver vara, kan längden på en ClearCorrect-behandling variera. Vanligtvis tar behandlingen mellan sex månader och två år. För att få en mer exakt uppskattning baserat på dina individuella behov och förväntningar, är det bäst att prata med din tandläkare om behandlingstiden.

Vad kostar en behandling med Clear Correct?

Priset för en tandreglering med Clear Correct kan variera beroende på flera faktorer såsom omfattningen av behandlingen och eventuella individuella behov. För att få en exakt kostnadsuppskattning är det bäst att boka en konsultation där en tandläkare kan bedöma dina behov och ge dig en personlig kostnadsuppskattning för en Clear Correct-behandling.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram