15.08.2023

Tandreglering i Malmö

Tandreglering är en vanlig metod för att korrigera sneda tänder och bettfel. En alltmer populär och effektiv metod som används för tandreglering är ClearCorrect. Tandvården Skeppsbron i Malmö erbjuder dessa så kallade aligners som ett alternativ för dig som önskar en enklare men effektiv lösning för justeringen av dina tänders position.

Vi erbjuder behandling i Malmö

ClearCorrect ger dig en tandreglering med genomskinliga skenor. Genom att använda en serie specialdesignade aligners, som är tillverkade av transparent plast, kan ClearCorrect gradvis flytta tänderna till önskad position. Skenorna byts ut varje vecka eller varannan vecka för att kontinuerligt applicera tryck på tänderna och gradvis förskjuta dem till önskat läge.

För att påbörja en behandling med ClearCorrect hos oss behöver du genomgå en noggrann undersökning hos någon av våra tandläkare. Under undersökningen kommer läkaren att bedöma dina tänder och bett, samt diskutera ditt estetiska och funktionella mål. Därefter skapas en individuell behandlingsplan baserad på behov och önskemål.

Komfort med modern tandreglering

En av fördelarna med ClearCorrect är att skenorna som tidigare nämnt är transparenta och därmed mycket diskreta. De är nästan osynliga och kan användas utan att vara uppenbara för omgivningen. Detta är särskilt uppskattat hos vuxna och tonåringar som vill undvika traditionell tandreglering med metalliska tandställningar.

En annan fördel med ClearCorrect är att de är väldigt bekväma att använda. Den transparenta plasten som skenorna ligger mjukt över tänder och slemhinna. De är avtagbara och tas bort vid måltider och vid tandborstning, vilket underlättar rengöring och underhåll av tänderna. 

Tandreglering med ClearCorrect på Tandvården Skeppsbron ger dig kort sagt en diskret och bekväm lösning för dina snedställda tänder. Med hjälp av vårt erfarna team kan du vara säker på att få en högkvalitativ behandling och uppnå de estetiska och funktionella resultaten du önskar. Kontakta oss för en konsultation redan idag och bana din väg mot ett vackrare leende.

FAQ

Hur används plastskenorna under dagarna?

För att få optimala resultat är det viktigt att bära ClearCorrect i stort sett hela tiden, med undantag för korta perioder då de kan tas ur. Det är nödvändigt att följa behandlingens tidsschema och att inte missa regelbundna besök hos tandläkaren på kliniken. Din tandläkare kan ge dig mer specifika rekommendationer baserat på dina individuella behov och den övergripande hälsan hos dina tänder.

Hur lång tid tar behandlingen med ClearCorrect?

Beroende på hur mycket just dina tandkorrigeringar behöver vara, kan längden på en ClearCorrect-behandling variera. Vanligtvis tar behandlingen mellan sex månader och två år. För att få en mer exakt uppskattning baserat på dina individuella behov och förväntningar, är det bäst att prata med din tandläkare om behandlingstiden.

Vad kostar en behandling med ClearCorrect?

Priset för en tandreglering med ClearCorrect kan variera beroende på flera faktorer såsom omfattningen av behandlingen och eventuella individuella behov. För att få en exakt kostnadsuppskattning är det bäst att boka en konsultation där en tandläkare kan bedöma dina behov och ge dig en personlig kostnadsuppskattning för en ClearCorrect-behandling.
Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram