09.06.2023

Tandreglering Örnsköldsvik

Tandreglering i Örnsköldsvik kvinna

Som din privata tandläkare i Övik erbjuder vi tandreglering, vilket inte bara förbättrar symmetrin i tandraden utan också korrigerar större bettavvikelser, och kan på det sättet minska risken för framtida munhälsoproblem som karies och tandköttsproblem. Våra kliniker arbetar hårt för att ge våra patienter den bästa kvaliteten på tandvård och tandreglering. Vi samarbetar tillsammans med dig för att säkerställa att du får den bästa möjliga tandvården som passar dina specifika behov. Med ClearCorrect kan vi hjälpa dig att uppnå ett vackrare och mer hälsosamt leende utan att du behöver berätta för någon om behandlingen. Nedan nämns några av de mest självklara fördelarna med ClearCorrect skenor. 

Diskretion

ClearCorrect är en tandställning som är designad för att vara så diskret som möjligt, vilket betyder att du kan bära den dag in och dag ut utan någon som helst oro för att folk ska fråga dig om du bär tandställning i vuxen ålder.

Tandreglering i Örnsköldsvik

Effektivitet

ClearCorrect har visat sig effektivt i att korrigera allt från små till stora tandavvikelser. Det första steget är att rådgöra med din tandläkare för att avgöra om ClearCorrect är lämpligt för dig. 

Vanligtvis tar det mellan sex månader till två år att se resultat med ClearCorrect beroende på typ av bettfel. 

Enkelhet

ClearCorrect tjänar sitt namn genom att vara lätt att hantera. Det enda som behövs är att byta ut tandställningarna vid rätt tidpunkt enligt behandlingsplanen som presenteras till dig. Tiden för behandling kan vara så kort som sex månader och ju snabbare du sätter igång med behandlingen desto tidigare kommer du att uppnå ditt önskade resultat.

Kontakta oss idag och boka en tid för en konsultation för en bedömning av dina behov och möjlighet att genomgå tandreglering med ClearCorrect. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Hur ofta ska skenorna användas?

Vanligtvis rekommenderas det att man bär sina ClearCorrect-skenor i minst 22 timmar om dygnet för bästa resultat. Det innebär att man tar av dem endast vid måltider och vid tandborstning.

Hur ofta ska skenorna bytas ut?

Det är rätt vanligt och kan vara så att skenorna byts varannan vecka under en ClearCorrect-behandling. Antalet skenor som behövs och bytestakten kan dock variera beroende på patientens individuella tandkorrigering och behandlingsplan.

Vad kostar en skena?

Kostnaden för en skena för ClearCorrect kan variera beroende på behandlingsplan.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram