Så fungerar tandreglering med All About Smiles

Att få en ortodontisk behandling för första gången kan kännas skrämmande, men så behöver det inte vara. Vår enkla trestegsprocess guidar dig genom hela behandlingsförloppet, från den första konsultationen och hela vägen till den avslutande kontrollen – och vidare. 

Det är lätt att få tänderna rättade

3D-skanning av dina tänder

Efter att du har bokat en tid genom vår onlineportal, blir du uppringd av en av våra leendekonsulenter, som kommer att boka in en 3D-skanning på en valfri klinik. 

Under den sessionen kommer din tandläkare att göra en 3D-skanning av dina tänder, med hjälp av den senaste digitala tekniken. Det är en helt smärtfri upplevelse som ger oss den information som vi behöver för att skapa dina specialanpassade osynliga tandskenor. 

Behandlingsplan

Efter 3D-skanningen kommer vår experttandläkare att ta fram en anpassad ortodontisk behandlingsplan åt dig. Du kommer att få ett kostnadsförslag på det totala priset för behandlingen och en uppskattad tidsram för hur lång tid behandlingen tar. 

Under den här sessionen kommer din tandläkare även att ge dig råd angående finansiering och olika betalningsalternativ, samt  ge dig hjälpsamma tips och information om hur du bär och tar hand om dina osynliga skenor. 

Dina Clear Aligners 

Du hämtar dina osynliga skenor hos din valda tandläkare och börjar använda dem direkt. Tandskenorna bör bäras 22 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, och endast tas ut när man borstar tänderna, äter eller dricker något annat än vatten. Du kan också ta ut dina skenor för att rengöra dem.

Vi kommer att finnas med dig för att ge dig stöd under hela din resa, och du kan vända dig till oss med alla frågor du kan tänkas ha om behandlingen. Efter din slutgiltiga check-up kommer du att ha vackra raka tänder, som du kommer älska att visa upp när du ler. Det är helt enkelt så enkelt!

Redo att få ett bättre leende och en ljusare framtid?

Nu när du vet hur det fungerar, boka in en konsultation med en All About Smiles-tandläkare!
Klicka på knappen nedan för att komma i gång. 
Jeg är redo!

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram