Möt tandläkarna, våra lokala experter

Vårt nätverk av lokala tandläkare och är bland de bästa i branschen. Alla är noggrant undersökta och har hög kundnöjdhet. 

Möt några av våra tandläkare nedan. 

Våra erfarna tandläkare för din tandregleringsbehandling 

När du väljer en tandläkare genom All About Smiles är du garanterad kvalitet och transparens. Våra tandexperter är utvalda för sin dokumenterade förmåga att utföra tandregleringar med osynliga tandställningar. 

Patientvård med garanti för leenden

Vi tror på att en bra tandreglering sträcker sig långt bortom att bara få raka tänder. Våra experter anstränger sig för att du ska känna dig säker, bekväm och att du har kontroll över varje steg av din behandling. Från vårt inledande samtal, hela vägen fram till din sista uppsättning tandskenor och vidare – vår patientvård kommer garanterat att få dig att le. 

Säg hej till våra tandläkare

Morgan Swärd

Tandvårdsgruppen Kungälv

Dina Majid

Tandcentralen Husby i Kista

Varför välja en All About Smiles-tandläkare?

Ditt val

Att välja vem som utför din tandregleringsbehandling är ett stort val, och därför anstränger vi oss att erbjuda dig ett urval av granskade tandläkare som du kan lita på. Vårt nätverk har ett stort antal tandläkarkliniker som du kan välja mellan, så du kan vara trygg i att kunna välja en tandläkare som passar dina behov perfekt.
Boka en tid

Den senaste tandtekniken

ClearCorrect har kontinuerligt finjusterat sin tandteknik sedan 2006 och kan leverera några av de bästa tandskenorna på marknaden idag. Vårt nätverk med ClearCorrect-registrerade tandläkare håller sig uppdaterat med det senaste inom utvecklingen av tandtekniska lösningar och ger dig den mest effektiva och innovativa tandregleringsbehandlingen.
Vår teknik

Vill du hitta en tandläkare? 

Vi har gjort det enkelt att hitta en tandläkare.
Du fyller bara i kontaktformuläret så kontaktar en av våra experter dig med en lista över tandläkare nära dig.
Boka en tid

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram