30.09.2021

Vad är genomskinliga skenor?

Om du någonsin har använt traditionell tandställning i metall kommer du förmodligen ihåg det ögonblick då du log mot din förälskelse med mat som fastnat mellan tänderna. Eller de gånger du blev försenad som följd av att du hade problem med din metalltandställning. Lyckligtvis är det nu över. Tack vare de nya genomskinliga skenorna!

Denna nya ortodontiska behandling är passande för alla mindre komplexa tandregleringar. Tack vare att skenorna är genomskinliga syns de så gott som inte när man bär dem – oavsett om bäraren är 19 eller 50 år gammal. Genomskinliga skenor passar alla patienter och är lämpliga i alla situationer. Men vad består skenorna egentligen av?

Skenorna är genomskinliga och tillverkade av plast som vanligtvis används i tandregleringsbehandlingar. Så ingen större förändring jämfört med traditionell tandställning, förutom det faktum att just dessa genomskinliga skenor kan reglera dina tänder utan att synas. 

Har du kommit ända hit i texten är du förmodligen i desperat behov av att få rakare tänder. Så hur kan du vara säker på att du tar rätt val? Först och främst vill vi understryka det faktum att det finns mer än en behandlingsplan. Klicka här för att läsa mer. 

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram