30.01.2023

Tandreglering Uppsala – tandläkare med rätt expertis nära dig

All About Smiles nätverk hittar du några av Sveriges absolut bästa tandläkare med inriktning på tandreglering. Vår filosofi är att du som söker expertis och goda specialkunskaper hos en tandläkare inte ska behöva åka långt för att hitta rätt. Du som bor i Uppsala behöver inte lämna din hemkommun för att få ta del av de modernaste behandlingarna inom tandreglering och ortodonti.

Tandreglering är en behandling som innebär flera återbesök hos den behandlande tandläkaren, och vi på All About Smiles förstod tidigt hur viktigt det är att kunna göra dessa besök hos en tandläkare i sitt lokalområde. På så sätt minimerar man risken för uteblivna besök, och säkerställer att resultatet blir precis så bra som det ska bli med modern tandreglering.

Tandställning i Uppsala hos tandläkare med hög kompetens och erfarenhet

Tandreglering i Uppsala

Att reglera sina tänder med tandställning är en mycket efterfrågad behandling som kan utföras i alla åldrar. Det finns ett flertal kliniker i Uppsala som erbjuder tandreglering med tandställning. Hos de tandläkare som är anslutna till All About Smiles kommer du behandlas med marknadens modernaste tandställningar, som till exempel de nästintill osynliga tandställningarna från ClearCorrect. Du kan läsa mer här om hur det går till att få tandställning.  

Väljer du en tandläkare i Uppsala som är ansluten till vårt nätverk kan du vara trygg med att du hittat en tandläkare med god erfarenhet, rätt utbildning och stort fokus på personligt bemötande. Innan vi tar in en tandläkare eller tandklinik i vårt nätverk granskas de noggrant för att säkerställa en mycket hög nivå. Det gäller såväl den rent tandvårdsmedicinska kompetensen som känslan för patientupplevelsen. Hos All About Smiles blir du väl omhändertagen på din resa mot ett bländande vackert och jämnt leende.  

Ortodonti i Uppsala – tandläkare specialiserade på tandreglering

Tandreglering i Uppsala

Ortodonti är ett annat ord för tandreglering, och är benämningen på det specialistområde som alla tandläkare hos All About Smiles arbetar med. Hos oss träffar du experter på modern tandreglering, med stora kunskaper om de senaste årens stora tekniska utvecklingar inom ortodonti/tandreglering. Tandreglering är en vanlig behandling som idag inte bara är tillgänglig för barn och ungdomar, utan även för vuxna patienter.

All About Smiles tar emot patienter i alla åldrar, och hos oss är det möjligt att reglera till exempel ett snett bett eller snedställda tänder även i högre ålder. Tandreglering kan göras av såväl estetiska som medicinska skäl. Ofta blir resultatet en kombination av båda, eftersom en jämn och vacker tandrad innebär ett korrekt bett och tänder med lagom mellanrum för optimal tandhygien. Du är välkommen att kontakta våra experter på ortodonti i Uppsala för ett inledande samtal om vilka resultat just du kan uppnå med hjälp av tandreglering.

Hur kontaktar jag era tandläkare i Uppsala?

På vår hemsida hittar du information om vilka tandläkare i Uppsala som är anslutna till All About Smiles nätverk. Du kan enkelt boka tid för en undersökning inför tandreglering direkt via vår webbplats.

Kan man ha tandställning även som vuxen?

Tandställning är en effektiv metod att reglera tänder på, och kan användas för att behandla patienter i alla åldrar. Hos All About Smiles tandläkare har såväl vuxna som ungdomar och barn möjlighet att behandlas med ClearCorrects genomskinliga tandställningar.

Var hittar jag en bra tandläkare i Uppsala?

Vi på All About Smiles vågar påstå att du hittar några av Uppsalas bästa tandläkare med inriktning på tandreglering i vårt nätverk. Vi granskar noggrant alla tandläkare och tandkliniker innan de ansluts till vårt system, och väljer ut de bästa av de bästa.

Är All About Smiles för dig?
Få en kostnadsfri förstudie genom att boka en tid här
Fungerar detta för mig?

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram