Tekniken bakom
All About Smiles

Upptäck tekniken bakom våra osynliga skenor så unika och fantastiska.
ClearCorrect_Logo

Tekniken bakom osynliga skenor

ClearCorrects osynliga skenor är vår valda ortodontiska behandling när det kommer till tandreglering. ClearCorrect grundades av en grupp läkare 2006 och har idag ett nätverk med över 12 000 tandläkare som utför behandlingen i över 35 länder. 

ClearCorrect har utvecklat en av de mest sofistikerade tandvårdsteknikerna och erbjuder genomskinliga skenor med överlägsen diskretion, komfort och tålighet. 

Över 400 000 har redan fått sina tänder reglerade med ClearCorrect, och den imponerande listan med nöjda patienter talar för sig själv.

Vad gö ClearCorrects
osynliga tandställning så speciella? 

Motståndskraft mot sprickor 

Tandskenorna är uppbyggda av en sofistikerad trelagerskonstruktion, med ett slittåligt yttre lager, och de kan leverera konsekvent tryck för att få effektiva resultat. 

ClearQuartz™- teknologi

ClearCorrects tysktillverkade skenor är tillverkade med den patenterade tekniken ClearQuartz Technology™ och kan briljera med extra klar.

Enastående komfort 

Med hjälp av ett elastiskt mellanlager får ClearCorrects genomskinliga skenor en fantastisk flexibilitet och förmåga att anpassa sig, vilket gör dem osedvanligt bekväma att ha på sig. 

Innovation, gjort osynlig

Tack vare den patenterade ClearQuartz-tekniken som används i ClearCorrects osynliga skenor, kan du bara se ringarna på materialet om du håller skenorna i din hand. Skenorna är nästan osynliga när de sitter på tänderna, så patienterna kan njuta av fördelarna av en ortodontisk behandling utan att kompromissa med sitt utseende. 

Tredje generationens teknik

Sedan 2006 har ClearCorrect utvecklat och förbättrat tekniken bakom sina osynliga skenor till dagens imponerande standard. Deras toppmoderna osynliga tandskenor av tredje generationen kan stoltsera med exceptionell komfort, klarhet och tålighet, och de är några av de bästa på marknaden. 

Minimerar fläckarna

Det yttre lagrets låga porositet minimerar risken för att mat och dryck lämnar fläckar på skenorna. 

Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram