Le mer med
All About Smiles

Hos All About Smiles är vår passion att hjälpa personer få rakare tänder för att få ett hälsosammare och lyckligare liv.

Professionellt tandvårdsnätverk med dina behov i fokus

Vårt nätverk av första klassens experter finns här för att erbjuda extraordinära tandregleringsbehandlingar för vuxna och barn. Oavsett om du behöver tandställning eller helt enkelt ett samtal med en lokal tandläkare, så ordnar vi det.

Från att hitta en tandläkare till att fullfölja din ortodontiska behandling, vi hjälper dig att få ditt vackra raka leende med 100 % sinnesro.

Vår teknologi
tandlæge

Erfarna tandläkare nära dig

All About Smiles uppkom från en enkel idé:
"Att hjälpa personer att enkelt få tillgång till de bästa lokala tandläkarna. Vår unika plattform gör det möjligt för patienterna att välja den ortodontisk behandling och tandläkarklinik som passar dem bäst."
Du behöver inte längre nöja dig med den första kliniken du hittar – njut av 100 % transparens och exceptionell ortodonti från kvalificerade tandkliniker som ligger i topp.
Ett rakare leende är bara en sökning bort.
 Hitta en tandläkare

Din ortodonti, ditt val

Vi tillhandahåller tandvård som man blir glad av. Här är några anledningar till att vi borde vara ditt förstaval när det kommer till osynliga tandställningar.
01

Lokala experttandläkare

De tandläkarkliniker som finns hos All About Smiles måste ha en exceptionell meritlista för att kvala in till vårt nätverk. Det gör att vi kan visa upp de absolut bästa och mest pålitliga tandläkarklinikerna.
02

Tandinnovation

Vi tar fram och administrerar vår ortodonti med hjälp av den mest innovativa tandtekniken. Våra toppmoderna osynliga tandställningar hjälper dig få ett vackert rakt leende, utan en klumpig och obekväm traditionell tandställning i metall. 
03

Håller dig informerad

En ortodontisk behandling kan verka skrämmande, men det behöver den inte vara. Innan din behandling så berättar vi allt du behöver veta och svarar på alla frågor du kan tänkas ha, så att du är förberedd på de livsförändrande resultaten.
04

Premiumvård 

Den bästa tandregleringsbehandlingen handlar inte bara om att få ett rakare leende – det handlar om att erbjuda en fantastisk tjänst. Vi stöttar var och en av våra patienter genom deras resa mot ett vackert leende, så att de känner sig säkra, bekväma och att de har kontroll. 

Kontakta oss


Sundare leenden för lyckligare liv!

M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 858 098 098
Contact
M: hej@allaboutsmiles.se
T: +46 77 588 89 68
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram